ποιοι ειμαστε;

βιο

Γεννηθήκαμε τον Μάρτιο του 2017, κλείνοντας 4 χρόνια πια, μία ζωή ενός μικρού παιδιού, μεγαλώσαμε παρέα με τα υπόλοιπα μέλη του puppet myth. Η εποχή του Covid-19, μας κλείδωσε και μείναμε απομονωμένοι μακριά από την αγάπη μας για τις dark underground φωτογραφήσεις και όσα video μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μέχρι σήμερα. Θα προσπαθήσουμε ξανά να ξεφύγουμε από την αμνησία του καιρού και να ζήσουμε το όνειρό μας, εκείνο το κομμάτι του εφιάλτη τους..

Νυξ

το κοριτσι της δικης μας νυχτας

Κάποια νύχτα του 2018, χειμώνας θαρρώ γιατί φυσούσε κι έβρεχε, στο κατώφλι μας έφτασε η Νυξ. Γεμάτη ιστορίες, μας διηγήθηκε τη σύντομη ζωή της και μέσα στην ομίχλη του πρωινού εξαφανίστηκε.

Έχει μείνει η ανάμνησή της από εκείνο το βράδυ, το όνομά της και οι σύντομες, σκοτεινές ιστορίες της. Κι έτσι, δημιουργήσαμε την κούκλα της ομάδας μας και της δώσαμε το όνομα της, σαν απόηχος μιας άλλης ζωής, την είπαμε: Νυξ.

Η φωτογραφία είναι τέχνη

Αρκεί να βρεις τη σωστή τοποθεσία

Την κατάλληλη στιγμή!

0

Φωτογραφήσεις

Πολλές περισσότερες θα δείξουμε..

0

Βιντεογραφήσεις

Ξεκινήσαμε κάποια στιγμή..

0

Τοποθεσίες

Και πόσες άλλες ακόμα..

Ομαδα

παρεα φιλων

Η παρέα του Puppet Myth Project αλλάζει σε κάθε δημιουργία μας.

Μας αρέσει η ποικιλία αλλά και οι καλοί άνθρωποι, η έξυπνες ιδέες, οι λύσεις σε κάποια από τα άπειρα άλυτα προβλήματα σε κάθε μας γύρισμα.

Μας αρέσει να παρουσιάζουμε τη δουλειά μας και γι αυτό προσπαθούμε να βρούμε το χρόνο για να βρισκόμαστε κοντά σας, κοντά στους φίλους που μας στηρίζουν τόσο καιρό.

Φτάνει σε λίγο η ώρα για να πάμε ένα ακόμα βήμα πιο πέρα. Μένει μόνο να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα, γιατί ανθρώπους βρίσκουμε!

Ήταν ένα μικρό καράβι
που ήταν αταξίδευτο
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Κι έκανε ένα μακρύ ταξίδι
μέσα εις τη Μεσόγειο
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Και σε πέντε έξι εβδομάδες
σωθήκαν όλες οι τροφές
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Και τότε ρίξανε τον κλήρο
να δούνε ποιος θα φαγωθεί
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Κι ο κλήρος πέφτει στα αγόρια
που ήταν σαν σκυλόψαρα
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Κι ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια
που ήταν σαν σκουπόξυλα
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Κι αν σας αρέσει αυτή η ιστορία
την ξαναλέμε, λέμε απ’ την αρχή
Οέ, Οέ, Οέ, Οέ.

Puppet Myth Project

Τι είναι λοιπόν το Puppet Myth;

Είναι μία ομάδα ανθρώπων με κοινή αγάπη στη φωτογράφηση και στη βιντεογράφηση σκοτεινών μύθων ή παραμυθιών και την παρουσίασή τους σε όσους είναι μυημένοι σε αυτό το είδος θεάματος.

Απαγορεύεται βάσει GDPR.